38 anys sense tú

Com a totes les famílies, els Perich, tenim un grup de whatsapp per passar-nos noticies i tonteries del dia a dia. Tot i que en el nostre cas, moltes vegades s’acaba convertint en un meeting de feina  🙂

Dissabte a la nit, jo ja no estava a Cal Carter, i vaig rebre un whatsapp de la Mireia en el grup de Perich’s, on ens deia:

Avui el papa (el Martí) m’ha dit que fa 38 anys que va morir l’àvia. Què diria si ens veies cap on ha anat tot plegat,  i que encara seguim amb el negoci que ella va començar

Sincerament, rebre aquest whatsapp no et deixa indiferent. M’hagués agradat conèixer tant l’àvia, tant! Tothom me’n parla tant bé!

Així que avui he pensat que podríem compartir algunes coses que vàrem parlar d’ella dissabte la nit. I si alguna persona vol dir alguna cosa més estarem encantats que deixeu a comentaris.

Alegra, senzilla, soferta, amable, treballadora, sense por el futur, il·lusionada amb tot, rondinava molt (tenia molta gent jove el voltant) i faltada de salut”

Era una persona que ho donava tot pels altres

38 anys sense ella. Cal Carter, tiet Jordi, la Fina , la MªRosa, jo (Martí), el Marc, el Jordi, la Berta i la Mireia, aquesta és la seva herència. No em puc ni imaginar l’orgullosa que estaria de tots vosaltres

Aquestes eren algunes de les coses que els pares ens varen explicar de l’àvia. Espero que us hagi agradat aquest post, tot i ser una mica diferent!

Una abraçada a tots i a tots els que vàreu conèixer l’àvia espero que amb aquestes fotos la pugeu recordar una mica.

4 pensaments a “38 anys sense tú

  1. Segur que l’àvia estaria molt orgullosa de veure com és ara Cal Carter, SEGUR !!!

    ÀNIMS Perich’s !!!

  2. Jo només recordo q a Cal Carter tothom s’ho passava bé, anant a dinar o sopar, jugant el quinto o parlant amb els veïns, el poble sempre te un nucli un lloc de referència, i aquest lloc sempre ha sigut a Cal Carter.

  3. Bona nit , la teva àvia era encantadora , els meus pares se l’estimava molt , era lluitadora, treballadora , lo més important amiga de tothom , mai estaba cansada i sempre era amable amb tothom , podria dir moltes coses .una persona 10 , que descansi amb pau , i desde el cel estarà orgullosa de tots vosaltres de com esteu portant el negoci que ella va començar amb molta il·lusió, una abraçada, records , MARIA FAU , JOAN DINARÉS BARCELÓ , MARIA ROSA i JOAN DINARÉS FAU , Amb tot el cor…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *