Moments i records únics

L’altre dia a la tarda estàvem fent la xerradeta en el bar de Cal Carter amb el Lluís Marquès. I entre moltes anècdotes i històries va sortir el tema de l’àvia Margarita. Jo no la vaig conèixer, així que l’única cosa que tinc és escoltar tot el possible sobre ella. Però el Lluís em va dir: “Saps què, em sembla que tinc unes fotografies a casa d’ella…”

Així que un parell de dies més tard, vaig rebre un e-mail. I quina sorpresa més maca! Em va encantar! Moltes gràcies Lluís!

escanear0063

Personalment, aquestes dues fotografies em van agradar moltíssim. Així que he pensat que podríem penjar fotografies antigues de Mura cada setmana. El Lluís me’n va passar forces i l’avi Josep també en tenia moltes. Que us sembla la idea?

4 pensaments a “Moments i records únics

 1. Com eren de joves i quan vam gaudir d’aquest poble únic pel seu paisatge i la seva identitat pròpia. Quins estius mes plens d’experiències juvenils amb la Clepsa els sopars a la piscina i tots els seus esdeveniments, festes majors, excursions i tants records d’un lloc emblemàtic. Estimo Mura

 2. seria estuoendo!! recordar persones de Mura, a mi m’agradaba moltissim uns curts que feia en Josep Mirabet en el que parlava amb gent de Mura i sortien per la TVMura , avui no se si seria possible reemprendre-ho de nou.
  Una abraçada
  Montse

  • Hola Montse! moltes gràcies per comentar! tens tota la raó, podria ser molt xulo! Estem preparant uns vídeos però amb gent d’ara, però seria molt interesant demanar al Josep el vídeos antics! Aviam… que podem fer!
   Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *